Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,9 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,2
Comfort
7,6
Locatie accommodatie
7,6
Faciliteiten
7,5
Personeel
8,0
Waar voor uw geld
8,3
Beoordelingen
    ca
    10
    19 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marleen
    be
    9,2
    15 oktober 2017
    Prijs/kwaliteit overstijgt de verwachtingen !
    Ruime kamer. Heel netjes. Vriendelijk personeel. Het ontbijt is eenvoudig, maar gezien de prijs een leuk extraatje.
    Harry van Os
    nl
    7,5
    9 september 2017
    Mooie locatie voor doorreis.
    Erg warm binnen, lawaaierige airco en bij open raam veel herrie van de snelweg
    Prijs kwaliteit verhouding
    Marleen
    nl
    7,5
    29 augustus 2017
    Ruim, schoon, maar enigszins bekrompen bezig met de extra's.
    Op een bijsluiter stond, dat wij weliswaar geboekt hadden voor een kamer met 2 Queensize bedden,maar als we ze allebei zouden gebruiken, moesten we $ 10,00 extra betalen. Ook het ontbijt was minimaal.
    Het was een ruime kamer en het was er erg schoon.
    P. Geurts
    nl
    7,5
    21 augustus 2017
    Het afhaalontbijt.
    Prijs/kwaliteit
    Quinty ter Huurne
    ca
    10
    14 augustus 2017
    Goed
    We hadden een mooie kamer. Genoeg ruimte en het was ook schoon. 's Ochtends een lekker ontbijt wat je in je kamer kan opeten. De mensen zijn heel erg vriendelijk.
    geert
    be
    7,1
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    19 juli 2017
    Makkelijk bereikbare locatie
    Fijne kamer
    Ditte&Rob
    nl
    7,5
    4 juli 2017
    Prima overnachting
    Het ontbijt, stelt niet veel voor. Toast, jam en koffie/thee.
    Fijne kamer en de Hot tub was heerlijk na een lange dag in de auto.
    nl
    7,5
    26 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marina
    be
    7,5
    24 juni 2017
    Goed voor deze prijs
    De kamers zijn zeer ruim
    Bart
    be
    9,2
    16 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sander
    nl
    7,1
    12 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    3,3
    8 juni 2017
    Overslaan
    Bedden niet schoon, de geur, oudbollig, ontbijt zeer beperkt, prijs/kwaliteitverhouding zeer slecht.
    Weinig
    be
    7,5
    2 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nooijen
    nl
    7,1
    24 mei 2017
    De kamer was warm ondanks de airco
    De locatie dicht bij het centrum Het personeel is ontzettend behulpzaam
    nl
    6,2
    23 mei 2017
    Het ligt aan een drukke weg en treinspoor. Veel lawaai snachts.
    Ontbijt was prima, goede parkeergelegenheid
    Gretha
    nl
    7,5
    22 mei 2017
    Goed
    Ontbijt stelde niet veel.voor moest staand in het kantoortje maar je kon het meenemen naar je kamer
    Schoon
    Jan
    nl
    5,8
    18 mei 2017
    De spoorlijn met goederentreinen en de snelweg langs het hotel geven veel geluidshinder. Voor het ontbijt kon je thee/koffie/sandwiches/muffins en pindakaas ophalen bij de receptie om op de kamer te nuttigen. De jam was op en de jus 'd orange sterk verdund.
    De bedden waren prima
    Tobias
    nl
    7,9
    18 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten